Derneğin İl Başkanlığına getirilen Can Kargın, sağlık çalışanlarının yararına olan her çalışmada tüm kurumlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Meslektaşlarımızı hiçbir platformda yalnız bırakmayacağız. Oluşabilecek herhangi bir haksızlıkta diklenmeden dik duruşumuzla doğruyu haykıracağız.” dedi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Çorum İl Başkanlığı olarak yeni dönemde oluşturulan yönetim kurulu ile birlikte, Çorum’da bulunan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerinin tüm sorunlarının yakinen takipçisi olacaklarını vurgulayan Can Kargın, “Meslektaşlarımızın tüm sorunlarını gerekli mercilere ileterek çözüm arayışı içinde olacağız. Yenilenen ve gelişen tıp dünyası içerisinde, mesleki gelişim amaçlı eğitimler düzenleyerek, işimizi en doğru şekilde yapmaya devam edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışmalarının en üst seviyeye ulaşabilmesi adına, sosyal organizasyonlar, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek sık sık bir araya geleceğiz. ATT-DER ÇORUM olarak, meslektaşlarımızı ilgilendiren bütün konular başta olmak üzere, ülkemiz ve dünya gündemiyle alakalı bütün konuları dikkatle takip ederek, gündeme dair eleştirilerimizi, çözüm önerilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Çorum İl Başkanı Can Kargın’ın verdiği bilgiye göre yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle oluştu:

Arge & Teşkilatlanma Başkan Yardımcıları: Murat Sirem ve Serdar Türkmen,

Sosyal İşler ve Sorumluluklar Başkan Yardımcıları: Elif Uzun ve Şerife Özköse,

Eğitim ve Öğrenci İşleri Başkan Yardımcıları: Ahmet Kuyucu ve Mücahit Kürkaya

Mevzuat ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcıları: Mustafa Kütük ve Murathan Tekmen

Basın Yayın ve Sosyal Medya Başkan Yardımcısı: Engin Kurnaz

Öte yanda Can Kargın, 29 Aralık 2017 tarihinde Sungurlu Devlet Hastanesi’ne ait ambulansın, Çorum’a hasta sevki dönüşü Koparan mevkiinde kaza yaptığını hatırlatarak, “Bu kaza sonucunda Sağlık Memuru Mehmet Akif Akbaş, görev şehidi olmuştur. ATT-DER Çorum İl Yönetimi olarak, şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve bütün sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz. Yaralanan arkadaşlarımız Elif Çırakoğlu ve Servet Kesekler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha böyle kazalar ve acılar yaşanmaması temennisinde bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim