CHP Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, seçim çalışmalarını Osmancık, Alaca ve Bayat’ta sürdürdü. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Atlas, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde partililerden destek istedi.
Cengiz Atlas, ziyaretlerde yaptığı değerlendirmelerde topluma hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade ederek, “Sizler varsanız biz varız, sizler yoksanız biz yokuz” dedi.
Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları hepimizin çok iyi bildiğini ifade eden Atlas, “Yaşanan sıkıntıları hepimiz çok iyi biliyoruz, ülke hiçte anlatıldığı durumda değil, ekonominin geldiği nokta ortada. 7 Haziran’da CHP iktidarı ile inşallah bu sıkıntıların hepsi sona erecektir” diye konuştu.
“Halkın içinde olan biri olarak, seçim çalışmalarını yine halkımla birlikte yürütüyorum” diyen Atlas, esnaf ve Pazar yeri ziyaretlerinde kadınlarla da sohbet ederken, kadınların mutlaka siyasette yer almaları gerektiğini, kadınların ülke yönetiminde söz sahibi olması halinde her şeyin daha da güzel olacağını söyledi.
İlçe ziyaretlerinde kahvehane ziyaretleri de yapan ve esnafların sorunlarını dinleyen CHP Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, “CHP'de parti içinde bir demokrasi yarışı var. ‘Türkiye'nin Birleştirici Gücü’ gibi çok anlamlı bir sloganımız da var. Bütün güçlerin birleştiği ve artık iktidara yürüyen bir CHP'yi görmek istiyor halkımız” dedi.
İlçeleri köy, mahalle ve sokak sokak gezen Atlas, seçilmesi halinde Çorumluları TBMM’de en iyi şekilde savunacağını kaydetti. Atlas, seçim sürecine kadar çalışmalarına devam edeceğini de belirterek, milletvekili adayı olmasa bile cumhuriyetçi bir yürek ile gönül verdiği partisi için her zaman çalışacağını sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim