1955 yılında Ord. Prof. Dr. M. Fuad Köprülü ve arkadaşları tarafından kurulan Halk Kültürü Araştırmaları Kurumu’nun 37 yıldır geleneksel olarak verdiği “Türk Halk Kültürü Hizmet Ödülleri” sahiplerini buldu.

Yrd. Doç. Dr. Atiye Nazlı, geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara’da Türk Tarih Kurumu Salonu’nda düzenlenen bir törenle ödülünü aldı.

2017 Halk Kültürü Araştırmaları Kurumu Ödülü alan diğer isimler ise Prof. Dr. Ayşe Fügen Berkay, Prof. Dr. Mustafa Sever, Prof. Dr. Kamil Veli Nerimanoğlu, Prof. Dr. Abdullah Aydın, Mecit Uyanık, Turhan Bektaşoğlu, Ahmet Semih Tulay, Abdürrahim Karademir ve Erhan İvgin ile bir dönem Hitit Üniversitesi’nde de görev yapan Prof. Dr. Muammer Mete Taşlıova oldu.

Öte yandan Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi Başkanı Selim Aydın, Yrd. Doç. Dr. Atiye Nazlı’ya bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Türk Eğitim-Sen üyesi olan Atiye Nazlı’yı Türk Eğitim-Sen Üniversite Temsilcisi Doç. Dr. Dursun Ali Köse ve Denetleme Kurulu Başkanı Orhan Tosik’le birlikte tebrik eden Selim Aydın, başarısından ötürü kendisine bir plâket sundu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim