Atatürk Atabey Türk Ocakları Çorum Şubesi’nin açılışı geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı. Albayrak Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Atabey Türk Ocakları Çorum Şubesi’nin açılışına Genel Başkan Hüseyin Hakkı Kahveci, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve farklı kentlerden başkanlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşması yapan Çorum İl Başkanı Gökhan Eftekin, “Biz partisiz Atatürk ilkesiyle yolumuzda yürüyen yalnız yolcular olarak devam ediyoruz. Atatürk’ün Türklerini de aramızda görmekten gurur duyarız. Ülkemizi daha iyi bir yere getirmek için birlik olmamız gerekiyor. Atatürk Atabey Türk Ocakları çatısı altında birlikte hareket edip başarılı olacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Atatürk Atabey Türk Ocakları’nın 12’inci ocağı olan Çorum İl Şubesi’nin açılışına gelenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Atatürk Atabey Türk Ocakları Genel Başkanı gazeteci-yazar Hüseyin Hakkı Kahveci, “Bugüne kadar pek çok ile gittik. Ancak, Çorum bizim için çok önemlidir” diyerek, Atatürk’ün yolundan yürümeye devam edeceklerini kaydetti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim