Güloğlu öncelikle 27 Şubat 2020'de İdlib kırsalında gerçekleştirilen saldırıya değinerek, “Türkiye Cumhuriyeti katil Esad unsurlarıyla zalim işbirlikçileri tarafından alenen ve alçak bir hava saldırısına maruz kalmıştır. Allah korkusu taşımayan, insan sevgisi tanımayan caniler Regaib Kandilimizi kana bulamışlardır. İdlib'de vuku bulan hunhar saldırıda 36 kahraman evladımız şehit olmuş, 32 evladımız da yaralanmıştır. Acımız çok büyüktür” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, hükümetinin alacağı siyasi ve askeri her kararın, her uygulamanın, her tasarrufun yanında duracaklarına ve destekçisi olacaklarına dikkat çeken Güloğlu, “Milli güvenliğimizi temin maksadıyla bulunduğumuz alanlarda karşımıza kim çıkarsa çıksın doğduğuna pişman edilmeli, bunun gereği can pahasına yapılmalıdır.

Sınır kapılarının açılması da isabetli bir hamledir. Bütün Türk vatandaşları seferberlik ruhuyla yeni bir Milli Mücadele ortak paydasında kenetlenmiştir. Türkiye şehitlerini sahip çıkarak dökülen kanları yerde bırakmamış ve bırakmayacaktır. Muzaffer Türk milleti, Allah'ın izniyle melaneti devirmiş, hainleri yerle yeksan etmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin egemenlik haklarının muhafazasıyla birlikte güvenlik ihtiyaçlarının fedakârlıkla karşılanacağına inanmakta, hükümete ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine sonuna kadar güvenmektedir. Biriz, diriyiz, hep birlikte güçlüyüz, aşılmaz son kaleyiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim