Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri ile okul müdürleri ve okul-aile birliği temsilcileri katıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Tophan, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapılan çalışmaları anlattı.

Toplantının ikinci bölümünde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Recep Yüksel, “Aylık yaptığımız toplantılarda sizlerle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sizlerin çalışmaları, önerileri varsa bizimle paylaşabilirsiniz. 28 okulumuzun Kent Güvenlik Yönetim Sistemine (KGYS) dâhil olması iyi bir çalışma. Asayiş olaylarının azalmış olması sevindirici.” dedi.

Soruların cevaplandırıldığı toplantı, alınacak tedbirlerin konuşulmasıyla sona erdi. (Haber Merkezi) klarımızın öğretmenisiniz “ şeklinde konuştu. Program velilerin öğretmenlere çiçek takdimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim