“Hayallerimizin ete kemiğe büründüğü, rüyalarımızın gerçeğe dönüştüğü kutlu bir güne uyandık. Kutlu bir asır bizi bekliyor” diyen Vali Kılıç, yeni yüz yılın Türkiye’ye, Türk milletine ve dünya mazlumlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin ilelebet payidar olacağını söyleyen Kılıç, “Artık, günümüz daha bir güzel ve daha bir aydınlık olacak. Evlerimizden bereket ve refahın fışkırdığı, insanlık aleminde başımızı dik tutacağımız günleri yaşıyoruz.

Üstte gök çekilmedikçe, altta yer delinmedikçe ilimizi kimse bozamaz. Yarınlarımız daha güzel olacak. Dünyanın en kudretli, en zengin ülkesi olacağız. Medeniyet nurunun ışıkları, parmaklarımızın arasından yer yüzünü şekillendirecek. Artık çok umutluyuz. Kimse bize diz çöktüremeyecek. Yakın gelecek, orta gelecek ve uzun gelecek bizimdir. Milletimize, devletimize hayırlı olsun.

En uzağımızdaki insana kadar uzanmamız gerekiyor. Çorum coğrafyası, Türkiye’nin hızına, yürüyüşüne denk olmak zorundadır. Tüm illerle daha iyisi için yarışacağız” şeklinde konuştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim