Armina’da, lobi ve odalar tamamen yenilendikten sonra, banket ve organizasyon bölümünde de en kaliteli hizmetin sunulabilmesi adına ayrıntılı biçimde çalışmalara başlandığı, şu anda düğün salonunun yenilenmekte olduğu bildirildi.

Armina Termal Otel Genel Müdürü Kadir Çakılcıoğlu, Çorum’un düğün organizasyonları açısından büyük potansiyele sahip olduğunu vurgularken, beklentilerin ve isteklerin artmasıyla, bu alanda daha modern ve kaliteli hizmet sunulmasının zorunlu hale geldiğine dikkat çekti.

Yaklaşık 1 milyon lira maliyetli projenin Mart ayı sonunda tamamlanacağını ve böylelikle daha modern bir tesisle hizmete devam edeceklerini belirten Çakılcıoğlu, “Çok amaçlı salonumuzla, yemekli-yemeksiz düğünlere olduğu gibi, daha büyük çaplı konferans ve lansman organizasyonlarına da 1.250 kişiye kadar hizmet vermekteyiz” dedi.

İlerleyen günlerde otelin diğer bölümlerinde de yeni projelerin hayata geçirileceğini anlatan Kadir Çakılcıoğlu, “Son model donanıma ve teknolojiye sahip salonumuzda yapılacak organizasyonlarda, son derece avantajlı fiyatlar sunacağımızı da Çorumlu hemşehrilerimize duyurmak isterim” diye konuştu.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim