Fatih Fahrettin Kantar’ın sahibi olduğu Kantar Oto’da düzenlenen Arife duasına Belediye Başkanı Zeki Gül, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gazi Yıldırım, ÇESOB başkanı Recep Gür, Oto Tamircileri Odası Başkanı Necmeddin Uzun, oda başkanları ve meslek mensupları katıldı.

Konuşmasına düzenledikleri duaya katıldıkları için herkese teşekkür ederek başlayan Necmeddin Uzun, şehit ailelerine sabır, gaziler aileleri ve tüm Çorumlulara iyi bir bayram geçirmelerini tavsiye etti.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ise konuşmasında Arife Dualarında yıllardır belediyle Başkanı Zeki Gül’ün kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek Ramazan Bayramı’nın tüm esnaf, aileleri Çorum ve İslam camiasına hayırlar getirmesini diledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise konuşmasında esnaf ile birlikte duada birlikte olmanın ayrı bir huzur verdiğini dile getirdi. Ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu ülkede yaşayanların gidecek başka yerlerinin bulunmadığını anlatan Başkan Gül, “Allah ülkemize ve milletimize zeval vermesin diye dua etmemiz gerekir” dedi. Herkesin aynı düşünmek zorunda olmadığını ancak herkesin bu ülkeyi ve bayrağını sevmek zorunda olduğunu söyleyen Gül, “geçici ve ebedi olmayan dünyada kırmaya gerek yok. Bizi biz yapan değerlerle Allah birliğimizi bozmasın” dedi. Yapılan konuşmaların ardından işyeri sahibine bayrak hediye edildi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim