Ulumezar’daki kabri başında saat 14:00’te gerçekleştirilen Cancanoğlu’nu anma törenine 19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu ve Mimarlar Odası İl Temsilcisi Ulaş Tokgöz başta olmak üzere bazı meslektaşları katıldı.
19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, Arif Cancanoğlu’nun çok sevilen ve başarılı bir meslektaşları olduğunu belirterek, “Mimarlar Odası İl Temsilciliği’ni de 20 yıla yakın bir süre yürüttü. Kendisini saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Nurlar içinde yatsın.” dedi.
Çorum Belediyesi eski İmar İşleri Müdürü ve CHP eski Belediye Meclisi Üyesi Ayşe Cancanoğlu’nun eşi, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nde İnşaat Mühendisi olarak görev yapan Ufuk Cancanoğlu ile Makine Mühendisi Müge Cancanoğlu’nun babası olan Arif Cancanoğlu, Mimarlar Odası Çorum Temsilciliği görevini, kurulduğu 1993 yılından 2011’e kadar yürütmüştü.
Arif Cancanoğlu, kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle yattığı Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 24 Haziran 2015 Çarşamba günü, sabaha karşı yaşamını yitirmişti.
(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim