Nakdi yardımlarla bölgeye yakın yerlerden temin edilecek malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını anlatan Sedat Canbolat, “Her zaman olduğu gibi yine Çorumlu hayırseverlerimizin bizi yalnız bırakmayacağını onların sefaletine bir nebze de olsa çare olacaklarına inancımız tamdır. Kim ben yardım edeceğim derse Kızılay olarak emrindeyiz. Bir çok okulumuzun yöneticileri, öğretmenleri, öğrenci ve velilerinin dahil edildiği kampanyalar düzenleyerek duyarlılık göstermişlerdir. Bir yardım kuruluşunun temsilcisi olarak biz de öğrencilerimizin, geleceğin büyüklerinin böyle durumlarda duyarlı olmasını ve bu bilince sahip olmasını önemsiyoruz. Yapılan yardımın büyüklüğü değil yapılıyor olması önemlidir. Her öğrencimizin bir 1TL’si bizim için çok önemli ve kutsaldır. Her birimiz yapacağımız bir ekmek bedeli yardımı ile yiyecek dağları oluşturabiliriz.

Yardım severlerimiz 0533 384 76 88 telefon numarasından ulaşarak makbuz karşılığı ya da ZİRAAT BANKASI78-ÇORUM ŞUBESİ 1868 5416 nolu hesap ya da TR94 0001 0000 7800 0018 6854 16 Kızılay Derneği Çorum Şubesi hesabına açıklaması Arakan için yardımdır notu yazılarak bağışta bulunabilirler.

Bağışçılarımızdan en az 30 TL bağış yapan acil bir yardım paketi, 105 TL yardım yapan normal gıda paketi için katkı yapmış sayılmaktadır.

Haydi Suriyeli kardeşlerimize yaptığımız rekor yardımlar gibi Arakan için de yardım edelim” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim