Açılışa AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, ÇESOB Başkanı Recep Gür, oda başkanları, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Amaçlarının market anlayışı dışında aracıları ortadan kaldırarak kaliteli ve uygun fiyatlı sebze ve meyveyi vatandaşlarla buluşturmak olduğunu ifade eden Nurettin Arslan, Pazara yakın fiyatlar ile Çorumlulara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını vurguladı.

Açılışta konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da seçimlere sayılı günler kaldığını kaldığını kaydederek, zaman zaman arada seçimlerin havası nedeniyle ufak tefek atışmalar yaşandığını, adayları büyük bir heyecanın sardığını ve bu atışmaların kırgınlıklara neden olmaması gerektiğini vurguladı. Ceylan konuşmasında “Çorum hepimizin ortak paydasıdır. Bütün adaylar Çorum’a en iyi hizmeti yapmak için tatlı bir yarışa girdi. Ama son sözü 31 Mart’ta halkımız söyleyecektir. 31 Mart yerel seçimler, ülkemize ve Çorum’umuza hayırlı olur inşallah” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi, Fikrettin Çıplak’ın duası eşliğinde açılış gerçekleştirildi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim