Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'nin bulunduğu yerde umutsuzluğa asla yer olmadığını belirterek, "CHP demek, umut ve mücadele demektir. Bizim iktidarımızda anaların gözyaşı dökmediği ve işçilerimizin alın terinin karşılığını aldığı bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz." dedi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Çorum İl Örgütü tarafından hafta sonu düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı.
Anitta Otel'de gerçekleştirilen toplantıda partililere hitap eden Özgür Özel, ülkede yaşanan terör olaylarına değinerek, AKP iktidarını sert bir dille eleştirdi.
Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken CHP Grup Başkanvekili Özel, “Ülkemiz maalesef terör kıskacı ile karşı karşıya. Hangi örgüt tarafından ve hangi amaçla işlenirse işlensin terör bir insanlık suçudur. Ülkenin başına bela olanlar, Başkanlık Sistemi için özerklik pazarlığı yapanlar, Türkiye’de büyük bir algı operasyonu yürütüyorlar. 27 gazete ve 45 ulusal televizyonla her yerde aynı yalanı söylüyorlar. CHP'li bireyler olarak bizler, iki şeyin renginin olmadığını çok iyi biliyoruz. Bunlardan bir tanesi anaların gözyaşının rengi, diğeri ise işçilerimizin alın terinin rengidir. Biz iktidara geldiğimizde anaların gözyaşı dökmediği ve işçilerimizin alın terinin karşılığını aldığı bir Türkiye'yi beraberce inşa edeceğiz.” diye konuştu.
CHP'lilerin damarlarındaki mücadele ruhunun varlığını koruduğunu vurgulayan Özgür Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi demek, mücadele ve umut demektir. Herkes iyi bilsin ki CHP’nin olduğu yerde umutsuzluğa asla yer yoktur." ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim