Modern bir konseptle hazırlanan Wolwes Erkek Giyim Mağazası Yeniyol Mahallesi Gazi 2. Sokak No. 4 adresinde dün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İşletmeciliğini Muharrem Gülmez’in, Mağaza Müdürlüğü’nü ise Serkan Yıldırım’ın yaptığı mağazanın açılışına AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, Çorum eski Vali Yardımcısı Adem Saçan, Eski Ak Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı. Kurban kesimi ve okunan duaların ardından davetliler mağazayı gezerek ürünleri incelediler.

Wolwes Erkek Giyim Mağazası’nın açılışında vatandaşlara Osmancık’ta özel olarak yaptırılan nohutlu pilav ve ayran ikramında bulunulurken, vatandaşlara da animasyon ekibi tarafından balon dağıtıldı. Müzik eşliğinde gün boyu büyük ilgi çeken mağazanın açılışında konuşan firma sahibi Muharrem Gülmez, çarşı mağazacılığını ön planda tutmaya devam edeceklerini belirterek Anadolu’daki ilk mağazalarını Çorum’da açtıklarını kaydetti.

Jakamen ve Wolwes erkek giyim mağazaları ile Çorumlulara hizmet verdiklerini kaydeden Gülmez açılış sebebiyle tüm ürünlerde çeşitli indirimler uygulayarak alışveriş yapanlara hediyeler verdiklerini de vurguladı.

Muharrem Gülmez; ”Jakamen ürünlerinin yanı sıra Çorum’da Wolwes erkek giyim mağazası ile de 2. Mağazamızı açmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımız bizi desteklediği sürece bu yatırımlarımız sürecektir. Bizleri kırmayarak açılışımıza gelen tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Wolwes erkek giyim mağazası yine Jakamen’in ürettiği ürünlerdir. Tamamen kaliteli ürünlerin satışı yapılmaktadır. İstanbul’da bulunan Wolwes mağazaları bunun dışında ilk olarak Çorum halkının hizmetine sunduk. İlerleyen günlerde Türkiye’nin dört bir yanında Wolwes mağazalarının açılışı yapacağız. Burada Jakamen mağazamızda olduğu gibi tamamen erkek giyim üzerine faaliyet gösteriyoruz. Açılışımıza özel büyük indirimler yaptık. Çorumlu hemşerilerimizi bu büyük indirimlerden yararlanmaya bekliyoruz. Mağazamızda erkek giyim adına gömlekten kabana, takım elbiseden, triko ürünlerine, kemerden, saate, parfümden kol düğmelerine kadar her türlü ürünün satışı gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim