2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesi dolayısıyla Çarşamba günü Okul bahçesinde bir mezuniyet töreni düzenlendi.
Törene Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Sefer Sinan Güngör’ün yanı sıra Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Okul Müdürü F. Turgay İkinci yaptığı selâmlama konuşmasında tüm mezun öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerini iletti.
Okul dönem birincisi Buse Balkaya’nın konuşması ve okul yaş kütüğüne plâket çakmasının ardından, ödül ve diploma törenine geçildi.
Bu bölümde Dönem Birincisi Buse Balkaya plâketini Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ün elinden alırken, Dönem İkincisi Merve Keskin’in plâketini İl Millî Eğitim Şube Müdürü Sefer Sinan Güngör, Dönem Üçüncüsü Gülden Nur Zeren’in plâketini ise Okul Aile Birliği Başkanı Şükrü Türkoğlu verdi.
Sınıf rehber öğretmenlerinin diğer mezun öğrencilere diplomalarını dağıtmasının ardından tören, kep atma ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim