Çorum teşkilatlarının yürüttüğü sandık bazlı seçim çalışmasının yerel seçimlerde ülke genelinde uygulanacağını dile getiren Mehmet Karadağ, iyi bir strateji ve iyi bir teşkilat çalışmasıyla yerel seçimlerde de güzel bir sonuca imza atacaklarını iddia etti.

Hatalarından ve eksiklerinden ders çıkararak yerel seçimler için canla-başla çalışmayı sürdüreceklerini kaydeden Karadağ, “Yerel seçimlerdeki hedefimizi Sayın Genel Başkanımız gönül belediyeciliği olarak açıkladı. Gönüllere girmek her şeyden önemlidir. O nedenle milletimizin gönlüne girecek çalışmalar yapacağız.” dedi.

Ak Parti olarak bir seçimin bitmesinin hemen ardından yeni bir seçim çalışmasının başladığını belirten Karadağ şunları söyledi:

“Halkımız Ak Parti’ye olan inancını 24 Haziran seçiminde bir kez daha göstermiştir. Çorumlu gönüldaşlarımız ise Türkiye ortalamasının üzerinde bir oyla yüzümüzü ak etmiştir. Bu inanca layık olabilmek adına çalışmaya devam edeceğiz. Bir takım eksiklerimiz olmuştur. Bu eksiklerimizi de gidermek için çaba sarf edeceğiz. Bizde bir seçim biter, ertesi gün başka bir seçim başlar. Milletvekillerimiz mazbatalarını aldığı gün yerel seçim çalışmalarımıza start verdik. Şimdiki hedefimiz, önümüzdeki yerel seçimlerdir. Hedefimiz bu seçimde 14 belediyemizi de almaktır. Bunlar sizlerin sayesinde olacaktır.”

Cuma günü yaptığı esnaf gezisi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini arayarak seçim başarısından ötürü tüm Çorum teşkilatına teşekkür ettiğini aktaran Karadağ, “Cumhurbaşkanımızın sizlere de selâmı var.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim