Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda önceki gün gerçekleştirilen toplantıya, MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan ve Av. Muhsin Kocasaraç ile Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak ve partililer katıldı.
Yoğun katılımın olduğu toplantıda, MHP İl Başkanı Çetin ile milletvekili adayları birer konuşma yaptı.

“BU ÇIKMAZDAN ÇORUM’U KURTARALIM”
Açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İl Başkanı Bekir Çetin, “Milliyetçi Ülkücü Hareket’in başarıya ulaşması birlik ve beraberlikle olacaktır. Bugün burada görüyorum ki inanmış bir ülkücü değil, inanmış yüz ülkücü var. Gelin hep birlikte el ele verelim bu çıkmazdan Çorum’u kurtaralım. 1. sıra adayımız diğer partilerin adaylarına baktığımız zaman, daha bilgili ve donanımlıdır. Ülkücü hareketin tüm kademelerinde görev yaparak içimizden çıkmış birisidir. Bu şehrin sadece milletvekili olarak değil, Adalet Bakanı olarak hizmet edebilecek donanımda bir insandır. Dört tane pırıl pırıl adayımız var. Hep birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

“ÜLKÜCÜ CAMİANIN TEK BİR HEDEFİ VAR”
MHP Milletvekili Adayı Av. Muhsin Kocasaraç, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili adayı olmak bizim için bir şereftir. Biz her zaman bu yola çıkarken şunu söyledik. Bizim amacımız birinci sıra milletvekili adayı olmak, ikinci sıra adayı olmak değildir. Ülkücü camianın tek bir hedefi var. Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara getirmektir. Hepimizin özlemi, isteği budur. Bunun için 1 Kasım’a kadar biz adaylar ve siz gönüldaşlarımızla birlikte Milliyetçi Hareket’i iktidara getirmek boynumuzun borcudur. Allah nasip ederse Çorum, Milliyetçi Hareket’in nasıl hizmet verdiğini Çorum’a gösterecek” şeklinde konuştu.

“YA TERÖRLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR YA DA TÜRK MİLLİYETÇİLERİ KAZANACAK”
Toplantıda eski il ve ilçe başkanlarının 7 Haziran seçimlerinde aday olan Sami Çam ve Ali Akcan’ın toplantıda olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren MHP Milletvekili Adayı Fatih Özcan da, “Onları yanımızda gördüğüm için daha çok heyecanlandım. Birliğimiz bozulmasın. Dumlupınar, Çanakkale neyi ifade ediyorsa 1 Kasım seçimlerinde aynı şeyi ifade ediyor. Ya terörle işbirliği yapanlar ya da Türk milliyetçileri kazanacak. MHP ülkemizde son kaledir. Bu kale düşmediği sürece yüce Türk Milleti üzerinde oynanan oyunların başarıya ulaşması mümkün değildir” açıklamalarında bulundu.

“AMACIMIZ HEP BİRLİKTE BAŞARIYA ULAŞMAKTIR”
MHP Çorum 1. sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan ise, “1 Kasım seçimlerinde aday oldum. Genel Başkanımız beni hemşerilerime emanet etti. Bugün karşınızdayım. 7 Hazirandan sonraki gelişmeler konusunda hasbihal yapacağız. Burada teşkilatı ve ülkücülüğü bilen, ülkücülüğün ne olduğunu bilen, yufka yüreklilerle çetin yolların aşılamayacağını bilen, bu yolun zor, meşakkatli ve ıstıraplı olduğunu bilen dava arkadaşlarımı görüyorum. Dava arkadaşlarıma da neden 1 Kasım’da başarılı olmamız gerektiğini de anlatma gereğini duymuyorum. Burada öyle bir hususu anlatmaya ar ederim. İl başkanlığımızın oluşturduğu Seçim Koordinasyon Kurulu ve sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde aktif olarak çalışacağız. Amacımız hep birlikte başarıya ulaşmaktır” şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim