Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 33.hafta maçında bugün şampiyonluk hesapları yapan İzmir temsilcisi Altay’la deplasmanda karşılaşacak.

Kocaelispor’dan sonra geçtiğimiz hafta da evinde Kartalspor’u 2-0’la geçerek Play-Off yolunda büyük avantaj yakalayan Çorum Belediyespor, dün sabah saatlerinde Ankara’ya hareket ederken, 12.05 uçağı ile İzmir’e uçtu. Ramada Otel’de konaklayan Kırmızı-Siyahlılar maç saatini beklemeye başlarken, tüm hesaplar puan üzerine yapıldı. 19 haftadır yenilmeyen Altay karşısında puan alarak yükselişini sürdürmeyi hedefleyen Kırmızı-Siyahlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, hasta olan Mertcan kadroya alınmadı.

Lider Sancaktepe Belediye’nin en yakın takipçisi Altay’da ise hedef mutlak galibiyet. Siyah-Beyazlılar, Çorum Belediye’yi mağlup ederek hem yenilmezlik serisini 20 maça çıkartmak, hem de şampiyonluk umutlarını kalan maçlara taşımayı hedefliyor. İzmir ekibinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

57 puanlı 2.sıradaki Altay’la 54 puanlı 4.sıradaki Çorum Belediye arasında bugün İzmir Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçı Eskişehir bölgesi A Klasman hakemi Oktay Taş yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Oktay Taş’ın yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden İbrahim Çağlar Uyarcan ve Balıkesir’den Bilal Gölen yapacak. Sakarya bölgesinden Serkan Önsal da maçın dördüncü hakemi olacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maç 1-1 bitmişti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim