Ziyarette Okul Müdürü Elvan Güneş, hem mesleğe hem de üniversiteye öğrenci yetiştiren bir kurumun yöneticisi olarak, Hitit Üniversitesi’nin de Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu’nun bulunması sebebiyle işbirliğinin artarak devam etmesinin faydalarını belirterek, bu işbirliğinin artarak devamını diledi.
Okul Müdürü Güneş, Rektör Alkan’ın Çorum’a yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temennisinde de bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan ise Çorum’a ve üniversiteyi tercih eden öğrencilere hizmet etmekten duyduğu mutluluğu belirterek, yeni yapılan yerleşke ile birlikte hizmetlerinin artarak devam edeceğini kaydetti.
Üniversite olarak Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de her alanda imkânları dahilinde yardımcı olacaklarını ifade eden Rektör Alkan, lisenin alanında verdiği kaliteli eğitimle Çorum’da ve turizm sektöründe önemli bir yeri olduğunu sözlerine ekleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Editör: TE Bilisim