Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, 1 Kasım seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlar getirmesi dileğinde bulunurken, birlik ve beraberlik içerisinde öncelikli gündem maddesi olan ekonomik sorunların çözümüne odaklanmak gerektiğini vurguladı.
Ali Bektaş, yazılı açıklamasında şu görüşleri ifade etti:
“Milletimiz 1 Kasım Seçiminde güçlü ve sağlam bir demokrasi kültürüne sahip olduğunu bir kere daha göstermiştir. Demokrasi adına büyük bir olgunlukla seçme hakkını kullanarak güçlü bir tek parti hükümetinin işbaşına gelmesi yönünde iradesini kullanmıştır.
Adalet ve Kalkınma Partisi’ni seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Sandıktan güçlü bir tek parti iktidarının çıkması önümüzdeki sorunların çözümü adına sevindiricidir.
Bundan sonra seçim atmosferini geride bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde öncelikli gündem maddesi olan ekonomik sorunların çözümüne odaklanmalı sanayi ve ticarette daha çok gelişmenin yollarını aramalıyız.
Birliğimizi, dirliğimizi bozmadan hep birlikte Ülkemiz için çalışırsak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur.
Ülkenin geleceğini inşa edecek ve halkımıza daha yaşanabilir demokratik ve hukukun üstünlüğünü önde tutan gelişmiş bir Türkiye’nin yolunu açacağına inandığım yeni parlamentodaki tüm milletvekillerine ve Çorum Milletvekili olarak parlamentoya giren hemşehrimiz Sami Uslu , Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Tufan Köse’ ye yeni görevlerinde başarılar dilerim.”
Editör: TE Bilisim