Çorum’a Gross Market kültürünü getirerek yeni bir çığır açan Alaaddin Önder tarafından kurulan Aldi Gross Market kısa sürede şube sayısını artırmaya başladı.

Toptan fiyatına perakende satış ile Çorumlulara Ulukavak Mahallesi Varinli Caddesi ile Mimar Sinan Mahallesi Cemilbey Caddesi üzerinde açtığı marketlerle hizmet veren Aldi Gross Market’in üçüncü şubesini de Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 117 (İpek Taksi civarı) adresinde hizmete açacak.

“Burada herşey toptan fiyatına” sloganıyla açılan saat 11.00’de hizmete girecek olan Aldi Gross Market 3. Şubesinde Mağaza Müdürlüğü görevini ise Salih Işık yapacak. “Daima en kaliteli ürünü en ucuza Çorumlulara sunacağız” diyen Işık, sektörde 30 yıllık tecrübeleri ile ülke çapında bir marka olmayı hedeflediklerini, ürün fiyatlarının tanıtım amacıyla değil kalıcı olarak en uygunu olacağını dile getirdi.

Salih Işık, açılışa özel indirimlerin yer alacağını belirterek Mehmet Akça’nın sahibi olduğu Aldi Gross Market’in yeni şubesinin açılışına tüm Çorumluları davet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim