AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı eski Milletvekili Murat Yıldırım, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ile çok sayıda parti yöneticisi Büyükgülücek Köyü’nde düzenlenen şenliğe katıldı.
Genel seçimlere güzel ve başarılı olarak tamamladıklarını savunan İl Başkanı Bekiroğlu partinin Çorum merkez ve ilçelerinde birinci parti çıktığını hatırlattı. 2014 yılı İl Genel Meclisi seçimlerine bakıldığında AKP’nin oylarını artırdığını söyleyen İl Başkanı Bekiroğlu, ancak ülke genelinde bekledikleri sonuca ulaşamadıkları için sevincin yarım kaldığını anlattı.
Başbakan ve AKP Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile yapılan il başkanları toplantısından selam getirdiğini belirten Rumi Bekiroğlu, seçimde Çorum’da partilerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Bekiroğlu, bu tür şenliklerin birliğin, beraberliğin pekiştirildiği, kardeşlik duygularının perçinlendiği etkinlikler olduğunu sözlerine ekledi.
Öte yandan AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç ile parti yöneticileri, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile birlikte Çakır Köyü’ndeki şükür ve yağmur duasına eşlik ederek seçimdeki destekleri için teşekkür ettiler.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim