Ülkenin seçim atmosferine girdiğini ve haziranda önemli bir seçim yaşanacağını anlatan Atlas, ülkenin geldiği durumun ortada olduğunu ve 90 yıllık Cumhuriyet kazanımlarına iktidar mensubu milletvekillerinin saldırdığını söyledi. Özellikle son zamanlarda yapılan bir açıklamanın 77 milyon insanı üzdüğünü belirten Cengiz Atlas, bir iktidar milletvekilinin 90 yıllık Cumhuriyete reklam arası deme cüretini gösterdiğini söyledi. Bu sözlerin yine cumhuriyetin verdiği haklar sayesinde sarfedildiğini söyleyen Atlas, seçimleri bu iktidardan kurtulma yolu ve ikinci kurtuluş savaşı olarak gördüklerini ifade etti.
Parti olarak kimseyi siyasi düşüncesi ya da kıyafeti nedeniyle yargılamadıklarını belirten CHP Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, sonuç ne olursa olsun Çorumlular olarak yine el ele olacaklarını dile getirdi.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise Cengiz Atlas’ın esnafı en iyi tanıyan insanlardan birisi olduğunu belirterek, esnaf olarak ayırım yapmadıklarını vurguladı. Kılıç, “bizler sivil toplum kuruluşları olarak yapılanlara yön vermezsek ya da yanlışa yanlış demezsek memleket doğru yönde gitmez” dedi.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim