Milli İttifak liderleri Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici önceki gece Çorum'u ziyaret ettiler.
Tokat mitingi bitişinde Ankara'ya araçla geçen liderler, gece saatlerinde Çorum'u ziyaret etti. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette seçim hazırlıkları değerlendirildi.
Kamalak ve Destici, Türk milletinin de, İslam ümmetinin de tek kurtuluşunun milli görüş olduğunu, Milli İttifak'ın iktidarın en büyük adaylarından biri olduğunu belirterek, kurtuluşun yakın olduğunu vurguladı.
Liderler açıklamalarında “Bugüne kadar yapılan çalışmalar bize göstermiştir ki halkımız milli görüşün efsane hizmetlerini unutmamış ve hatta özlemiştir. Kime dokunsak 'rahmetli Erbakan ne verdiyse onunla kaldık hocam! Artık yeter! Bizi kurtaracak tek kadro sizlerde. Allah aşkına biraz daha fazla çalışın' diyorlar. İnşallah bugüne kadar çalıştığımız vitesi yükselterek bugünden sonra daha hızlı ve daha gayretli bir şekilde çalışarak milletimize layık olmaya çalışacak ve 8 Haziran sabahına yepyeni bir Türkiye'nin temellerini atacağız” dediler.
Kamalak ve Destici, namaz ve çay molasından sonra partililerle vedalaşarak Çorum'dan ayrıldılar.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim