Çorum merkez ve ilçelerinde yaşanan sorunlara değinerek son seçim sonuçlarına göre vatandaşın AKP tarafından baskı altına alındığını ve serbest iradeyle oy veremeyeceğini belirten Prof. Doğan, “Biz iktidardan gidersek sosyal yarımlar kesilir diyerek halka yalan söylüyorlar” dedi.
MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı Ekici, MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve partililer Çevreyolu, Oto Galericiler Sitesi ve Ayakkabıcılar Arastası esnafıyla biraraya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP’li adaylar destek mesajları aldı. Vatandaşlar Doğan ve Ekici’ye ülke sorunlarını anlatırken, çözümü için birlikte hareket edilmesi gerektiğini de dile getirdi. İnsanların huzur ve güven istediğini söyleyen Doğan, halkın AKP yönetiminden memnun olmadığını kaydetti.
Milletvekili adayı Ekici de kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydederek 1 Kasım’da 1 değil, 2 vekille Çorum’u temsil edeceklerine inandığını vurguladı.
Türkiye Kamu-Sen’in geleneksel halı saha turnuvasında açılış vuruşunu da yapan MHP Milletvekili adayı Doğan, ayrıca katıldığı televizyon kanalındaki programında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Halkın ciddi anlamda baskıya maruz bırakıldığını söyleyen Doğan, son yıllarda göç veren Çorum’un sorunlarının tek çözümünün MHP iktidarı olduğunu sözlerine ekledi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim