Akademik Teşvik Yönetmeliği kapsamında yapılan değerlendirmelerin sonuçlandığı ve birimlerden gelen evraklar doğrultusunda dünden itibaren Akademik Teşvik Ödeneği almaya hak kazanan akademisyenlerin ödemelerinin başladığı vurgulandı.
Hitit Üniversitesi’nin verdiği desteklerle fiziki altyapı oluşturulması konusunda önemli aşamalar kaydedildiği belirtilerek yapılan açıklamada “Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü tarafından verilen proje destekleri başta olmak üzere akademisyenlerimize sağlanan yurtiçi/yurtdışı destekler sonucunda üniversitede bilimsel çalışmaların yapılmasına yönelik önemli bir farkındalık meydana gelmiştir. Bu kapsamda Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından, ulusal ve uluslararası arenada çok sayıda bilimsel yayın ve projeler gerçekleştirilmiştir.
Akademik Teşvik Ödeneği sisteminde pek çok akademisyenin yüksek puanlar alması bu çalışmaların somut başarı göstergelerinden birisi olup, üniversitemiz adına da gurur vericidir. Yapılan eğitim faaliyetlerinin yanı sıra akademik çalışmalar yapan tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür eder, başarılar dileriz” denildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim