Mehmet Karadağ ve beraberindeki heyetin ilk durağı Çorum’un Uğurludağ İlçesi oldu. Burada Belediye Binası önünde vatandaşlar ve partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılanandı.

Belediye önünde toplanan halka konuşma yapan Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, parti ve belediye olarak 7’den 70’e herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Uğurludağ İlçesi’nin AK Parti döneminde en iyi hizmet almış ilçelerden birisi olduğunu belirten İl Başkanı Karadağ, “AK Parti olarak Uğurludağ’da güçlü hale geldik, Uğurludağ halkına bizim getirdiğimiz hizmetler sayesinde rahat yaşam şartlarına kavuşmuştur” dedi.

Saadet Partisi’nden partilerine katılan vatandaşlara teşekkür eden Karadağ, katılımların kendilerine güç verdiğini ve 24 Haziran seçimlerinde zaferle çıkacaklarının altını çizdi. AK Parti üzerinde algı operasyonu yapıldığını savunan Karadağ, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı TBMM’de güçsüz hale getirmek için alğı operasyonu yapılarak, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tayyip Erdoğan’a vereceğiz ama parti olarak AK Parti’ye oy vermeyeceğiz laflarını bazı kişiler yaymaya çalışıyor. Bu tür çıkarılan söylentilere kesinlikle kanmayın” diye konuştu.

Mehmet Karadağ, Uğurludağ’da bütün kişisel çekişmelerin bir tarafa bırakılarak, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan için el birliği ile çalışılmasını istedi. Karadağ iktidarları döneminde Çorum’da TOKİ tarafından 6 bin 127 konut yapıldığını, enerji alanında 1.3 milyarlık yatırım yapıldığını da dile getirdi.

Karadağ ve beraberindeki heyet daha sonra Dodurga’ya geçti. Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve İlçe Başkanı Abdullah Uysal tarafından karşılandı. Belediye binası önünde toplanan partililer ile seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunan Karadağ, Dodurga’nın çamur bir halde iken şu anda yaşanabilir bir kent konumuna geldiğini söyledi.

Türkiye’nin CHP zihniyetine bırakılamayacağını, FETÖ’nün İYİ Parti’yi desteklediğini, PKK’nın dağ kadrosunun paketleneceğini belirten Karadağ iktidarları döneminde ilimize 2.9 milyarlık ulaşım yatırımı yapıldığını da dile getirdi.

Karadağ ve ekibi son olarak Bayat’a geçti. Burada Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve İlçe Başkanı M. Fatih Balcıoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna ve vatandaşlar tarafından karşılanan Karadağ, sanayi bölgesi esnafını ziyaret etti. Karadağ, fanatikliğin bırakılarak birlik beraberlik için Bayat’tan yüzde 90 oy beklediklerini de vurguladı.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim