AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nın daveti üzerine Genel Merkez yönetimi ile birlikte ilimize gelen Genel Başkan Melih Ecertaş ilk olarak Başkan Külcü ile biraraya geldi. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ünal Yıldırım ve yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek ülke genelinde 1.7 milyon üyeleri bulunduğunu söyleyen Ecertaş, ülkenin geleceğinde söz sahibi olan gençlerin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.
Çorum’a gelirken Alacahöyük ve Hattuşa tabelasını gördüklerini ancak zamanlarının kısıtlı olması sebebiyle ziyaret edemediklerini de kaydeden Ecertaş’a ziyareti için teşekkür eden Başkan Külcü de AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin düzenlediği istişare toplantılarından birini Çorum’da yapabileceklerini, bu sayede ilimizin tarihi ve turistik yerlerini de ülke genelinden gelen gençlere tanıtabileceklerini kaydetti.
AK Parti’nin ülkeye ve gençlere önemli kazanımlar sağladığını söyleyen ve gençliğe yönelik hizmetlere önem veren bir belediye olduklarını hatırlatan Külcü, Ecertaş ve ekibine çalışmalarında başarı diledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim