Ak Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, yönetim kurulu üyeleri ve deniz feneri temsilcilerinin katıldığı ziyarette, Kadın Kolları adına Başkan Meryem Demir, İl Başkanı Karadağ’a kalem seti hediye etti.
Ziyarette konuşan Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile uyum içerisinde birlik ve beraberlik duyguları ile çalışacaklarını belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Karadağ’ı Çorum İl Başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı tebrik eden Ak Parti Çorum Milletvekili Ceritoğlu, bir milletvekili olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşen her konuda İl Başkanı Karadağ’a destek olacağını kaydetti.
Çorum’un tek bayan milletvekili olduğu için kadın kolları ile birlikte hayırlı olsun ziyaretine geldiğini ifade eden Ceritoğlu, Ak Parti’nin başarısında kadınlarının rolünün küçümsenmeyecek derecede büyük olduğunu söyleyerek, kadınların seçim zamanlarında çalmadık kapı bırakmadıklarını hatırlattı.



“KARADAĞ İLE YOL YÜRÜMEK ŞEREFTİR”
Diyarbakır’da meydana gelen bombalı saldırıya değinen Ceritoğlu, Türk kadını her alanda ne kadar aktif olursa terör olaylarının o kadar çabuk biteceğine inandığını belirtti.
Karadağ’ın kadınlara değer veren ve saygı duyan bir kişiliğe sahip olduğuna anlatan Ceritoğlu, bunun için Kadın Kollarının İl Başkanı Karadağ ile uyum içerisinde çalışılacağına inandığını ifade etti.
“BİR PROJE VEKİLİ”
Milletvekili Ceritoğlu’nun bir proje vekili olduğuna ifade eden Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, “ Vekilimiz Belediye, Üniversite başta olmak üzere her kurum ile projeler üzerinde çalışma yapmaktadır. Bütün yapılan projeleri maddi ve manevi olarak desteklemektedir. Bundan sonrada kadınların yapacağı bütün projeleri desteklemelerini istiyoruz” dedi.
Yapacakları teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren Karadağ, Çorum teşkilatlarının bundan sonraki çalışmaların komisyonlar oluşturularak bir ekip ruhu içerisinde yapılacağını kaydetti.
“YOLUMUZA BU YÖNETİM İLE DEVAM EDECEĞİZ”
Yeni göreve gelen Kadın Kolları ile birlikte çalışacaklarını belirten Karadağ, “Meryem hanım biz göreve başladığımızda gelerek başkanım biz bir dava adamıyız, bizim davamız hizmet davası demiştir. Bunun içinde kendileri ile devam edeceğimizi söyledik ve yolumuza da hep beraber devam edeceğiz” dedi.
“YAPILACAK AYRIMCILIĞA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Parti içerisinde yapılacak ayrımcılığa karşı olduklarının altını çizen Karadağ, “ Dava arkadaşlarımızın şucu-bucu olarak etiketlenmelerine müsaade etmeyeceğiz. Teşkilatların bundan sonraki dönemlerde şunun adamı bunun adamı olarak anılmasını istemiyorum. Bunu yapan kim olursa olsun tepkimizi fazlasıyla göstereceğiz. Parti binasına her vatandaşın gönül huzuru içerinde gelip, gitmelerini istiyoruz ” dedi.
“BEN OLMAZSAM KİMSE ORDA OLMAZ” MANTIĞINDA OLMAMALIYIZ
Türkiye dış düşmanlarının inadına birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerin altını çizen Karadağ, teşkilat çalışmalarında “ben olmazsam kimse olmaz orda” mantığından vazgeçerek, yönetimde yer alınmasa da dava için çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.
Karadağ, aldıkları bayrağı daha ilerilere taşımak için kadınıyla, erkeğiyle çocuğuyla hep birlikte bir bütün olarak çalışmak zorunda olduklarını kaydetti. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim