AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da haftasonları bir çok düğüne katılarak vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmıyorlar.

Bu kapsamda Milletvekili Ceylan ve Başkan Külcü, Elvançelebi eski Belediye Başkanı Hamdi Özseçer’in kızı Sümeyye Seda ile Hakan Tuğrel çiftinin nikah törenine katılarak çifte mutluluklar diledi. Külcü çiftin nikahını kıyarken, Ceylan da çiftin şahitlerinden biri oldu.

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Elvan Zorlu’nın kızı Dilek’in düğüne de çok sayıda partili yönetici katıldı. Milletvekili Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün hazır bulunduğu düğünde davetliler Dilek Zorlu ve Özer Özturun çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

Bozboğa Köyü Muhtarı, Çorum Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Kara’nın oğlu Eren’in Büşra Kara ile hayatını birleştirdiği düğün törenine de Milletvekili Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Kaya ile çok sayıda partili katıldı.

Kale Mahallesi Muhtarı Ali Ali Şahin'in oğlu Hıdır Emre ile Gülay Şahin’in düğün törenine ise Milletvekili Ceylan ile birlikte TBMM İdare Amiri ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve çok sayıda davetli katılarak genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim