Kurulduğu günden bugüne kadar girdiği tüm seçimlerden başarı ile ayrılan ve son birkaç aydır yoğun şekilde 31 Mart seçimlerine hazırlanan AK Parti İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Teşkilat yöneticileri, sandık görevlileri ve ailelerine yönelik önceki akşam TSO Fuar Kompleksi’nde bir yemek düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın evsahipliğinde düzenlenen yemeğe AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum eski Milletvekili Salim Uslu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile yüzlerce partili katıldı.

“SANDIKLARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ”

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yemekte ilk konuşmayı yapan Merkez İlçe Başkanı Akar seçime 3 gün kaldığını hatırlatarak seçim sonuna kadar sandıklara sahip çıkacaklarını kaydetti. Sandığın namus olduğunu ve boş bırakmayacaklarını anlatan Erhan Akar, “Bu dava normal bir dava değildir. Bu dava mukaddes bir davadır. Bunun bilincinde olmalıyız. Bu dava hak ile batılın mücadelesinde hakkın yolunda olan davadır. Bu dava Hz. Muhammed Mustafa’nın davasıdır. Bizim davamız dünya 5’ten büyüktür diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır. İnşallah 31 Mart’ta zaferimizi kutlayacağız” dedi.

AŞGIN: TEL AVİV’İ SEVİNDİRMEYİN”

AK Parti Çorum Belediye Başkan adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın seçimden zaferle ayrılarak tüm mazlum milletleri sevindireceklerini söyledi. 31 Mart’tan sonra Çorum’un tüm mahallelerinde bu salonda olduğu gibi Halil İbrahim Sofraları kuracaklarını belirterek millete hizmetkar olmaya ve aşkla şevkle çalışmaya talip olduğunu anlatan Aşgın, siyaseti millete hizmet için yaptıklarını kaydetti.

Aşgın konuşmasının devamında şunları söyledi: “31 Mart seçim sonuçlarını sizler kadar Paris, Newyork, Londra, Tel Aviv sokakları merak ediyor. Ayrıca Filistin, Bosna Hersek ve Azerbaycan’daki kardeşlerimiz de merak ediyor. Kimi sevindireceğinize dikkat edin. Londra ve Tel Aviv’i mi, Kudüs veya Azerbaycan’ı mı sevindireceksiniz? Bu seçim böyle bir seçimdir. Tüm mazlumlar bu seçimi bekliyorlar. 31 Mart’ta AK Parti bayrağını Çorum Belediyesi’ne yeniden daha güçlü şekilde dikeceğiz. Millete hizmet aşkıyla çalışan yanılmaz ve yorulmaz. Bu davaya gönül verenlere teşekkür ediyorum. Son iki günü de iyi değerlendirmeliyiz. Hala karar vermeyen, meselenin ciddiyetini kavrayamayan kararsız olanlar olabilir. Bu iki günde yine kapı kapı gezerek 31 Mart’ta zaferle ayrılacağız”

“CUMHUBAŞKANINI KURBAN ETMEYİN”

Bu seçimin bir bayrak değişimi olduğunu belirterek kendilerinden öncekiler gibi kendilerinin de yaptıkları hizmetlerle AK Partilileri utandıracak hiçbir davranışları olmadığını söyleyen Çorum eski Milletvekili Salim Uslu da konuşmasında Allah ömür verdikçe bu dava için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Uslu, Yeter ki Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kurda kuşa kurban etmeyelim. Birlik beraberliğimiz devam etsin. Hep beraber bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hep birlikte Türkiye olalım” diye konuştu.

“SAHADA KAZANDIĞIMIZI MASADA KAYBETMEYELİM”

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın konuşmasından sonra ise AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu kürsüye geldi. Dünyanın umudu olan bir partide ibadet aşkı ile hizmet ettiklerini söyleyen Erol Kavuncu, bugüne kadar yaptıkları çalışmaların sonucunu 3 gün sonra alacaklarını belirtti.

“Bizler istikrar sürsün, Çorum ve Türkiye büyüsün istiyoruz” diyen Milletvekili Kavuncu, Çorum’da Halil İbrahim Aşgın gibi donanımlı, eğitimli, projeleriyle fark yaratan başka bir aday olmadığını; AK Parti’nin tüm teşkilat mensuplarının Aşgın’ın arkasında olduğunu, ancak CHP Milletvekili ile teşkilatının adaylarının yanında olduğunu görmediklerini kaydetti. Sahada kazandıklarını masada kaybetmek istemediklerini de belirten Kavuncu, sandık görevlilerinden son saniyeye kadar çalışmalarına devam ederek taş binaya yeniden AK Parti bayrağını asacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın konuşmasından sonra ise Halil İbrahim Aşgın başta olmak üzere AK Parti Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları kürsüye gelerek kendilerini tanıttılar. Yemek emekli din görevlisi Haşim Avcı’nın iktidar duası ile son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim