Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve partililerle birlikte parti binasında basın açıklaması yapan Arslan, AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de kurulduğunu ve bu yıl 17. Kuruluş yıldönümünün kutlandığını belirterek, 18 Ağustos Cumartesi günü 6. Olağan kongrenin gerçekleştirileceğini ve bu kongre ile güçlü Türkiye yolunda 2071 hedeflerine doğru ilerlemeye devam edileceğini anlattı.

İl başkanı Av. Mehmet Karadağ’ın Ankara’da bulunduğunu ve milletvekilleri ile birlikte bakanlıkları ziyaret ettiğini anlatan Arslan, aynı zamanda İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’nın da kongrede görevli olduğunu anlattı.

Çorum teşkilatının kurulduğu günden beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gücendirmediğini belirten Arslan, Çorum teşkilatı olarak kongrede yine Çorum damgasını vurmak istediklerini bu nedenle 149 araçla Cumartesi sabahı saat 03.00’da Ankara’ya hareket edeceklerini belirtti. Eyüp Arslan, tüm Çorumluları kongreye katılmaya davet etti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim