AK Parti İl Kadın Kolları’nda Meryem Demir’in başkan olarak atanmasından ardından yapılan istişarelerden sonra yönetim yeniden şekillendirildi.

Melek Pehlivan’ın istifası ile boşalan ve 15 Ağustos’ta Meryem Demir’in atamasının yapılmasından sonra başlayan süreçte oluşturulan Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Seval Can, Tülay Kılıçarslan, Ayten Dirim, Ümran Güçlü, Hafife Karapapak, Reyhane Partici, Neziha Topçu, Yasemin Eyvazlı, Esra Sünnetçi, Hatice Kirçi, Emine Tuncay, Semiha Aktı, Filiz Yüksel, Fatma Özgenç İnci, Özlem Aykaç, Hülya Gülen, Fatma Ünal, Kevser Kartal, Nurten Çalışkan, Fatma Cengiz, Nurgül Çobanoğlu, İlkay Coşkun, Elif Tekin, Sümmeyye Kavuncu Bıdak, Fatma Ylmaz, Semra Sayın Keskin, Emine Melek Ağbal, Selfinaz Çavdar, Ümran Çolak, Songül Çakan, Sema Yılmaz, Ayşin Çavdar, Sevda Bolat, Mukaddes Kavlak, Elif Kabadayı, Züleyha Çakır, Nejla Yüksel, Hülya Uzun, Gülay Baykuş, Gülsüm Er, Figen Gülhan, Suade Ünel, Hilal Fithat Azak, Hayriye Atakcan, Ebru Büyüktopal, Emine Kestek, Semra Akyüz Akdağ, Büşra Satıcı, Sedanur Avuncu”

İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir tarafından Kadın Kolları yönetimi için tanışma ve istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda kadınlara seslenen Karadağ, “Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde görev yapacağız. Öncelikle yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Bizim önceliğimiz milletimize ve devletimize hizmet etmektir. Benim sizlere olan güvenim her zaman tam. Sizlerin yapacağı bütün çalışmalarda maddi manevi her zaman yanınızdayım” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları olarak devletimiz başta olmak üzere partiye ve Çorum’a hizmet edeceklerini söyleyen Demir de “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde millet olarak hep bir arada, huzur ve güven içerisinde, kardeşçe yolumuza devam edeceğiz. Bizler hepimiz tek bir bireyiz ama birlikte olursak güçlü ve kocaman bir aileyiz. Birbirimizle ayrışmadan daha da kenetlenerek devraldığımız bayrağı davamıza hayırlı hizmetler sunarak daha ileriye taşıyacağımızı belirterek tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim