AK Parti’de yeni ve önceki dönemler görev yapan il başkanlarının istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantının ilk bölümü gruplar halinde yapıldı. Öğleden sonra ise toplu halde istişare ve değerlendirme gerçekleştirildi.

“Kuruluştan Günümüze İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda İl Başkanlığı yapmış tüm başkanlarla birlikte milletvekilleri de katıldı.

Gruplar halinde düzenlenen illerin toplantılarında AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Oğuzhan Kaya da görev yaptı. Toplantılarda İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da hazır bulundu.

Bilindiği üzere AK Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde 81 ilden yeni ve eski il başkanlarını bir araya getirmişti. İstişare ve değerlendirme toplantısında teşkilat başkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlarına hitap etmişti.

AK Parti’de yeni ve eski il başkanları ikinci kez bir araya geldi. Çorum'dan toplantıya Nihat Akar, Mehmet Karadağ ve Ahmet Sami Ceylan ile mevcut il başkanı Yusuf Ahlatcı katılırken, Faruk Özkader’in yurt dışı programı nedeniyle toplantıya katılamadığı öğrenildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim