Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Ulukavak SKM açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milletvekili adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu ve Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, parti yöneticileri katıldı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 7 Haziran’a kadar seçim çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Son seçimin bizim için anlamı ne? Çok basit; yapılanların devamı için, geleceğimizi garanti altına almak için, bu hizmetlere durmadan devam etmek için yeniden AK Parti diyoruz. Siyasetin bir tek hedefi vardır o da insanın mutluluğu. Türkiye 13 yıldır güzel bir istikrara kavuştu. Buna kesintiye mahal vermeden önümüzü göreceğimiz 7 Haziran seçimleriyle durmadan devam diyeceğimiz önümüze bir sandık geliyor. Biz de üzerimize düşeni yapacağız ve ülkenin istikrarından yana oyumuzu vereceğiz” dedi.



BİZ SIRALAMA UĞRUNA DAVAMIZI TERK ETMEDİK
AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ise, MHP’nin yıllardır Çorum’da bir milletvekili çıkarmak için çalıştığını belirterek, “Partimizin aday sıralaması üzerinden siyasi propaganda yapmaya çalışanlar var. Sen değil miydin milletvekili sıranı beğenmeyip partinden istifa eden, davasını terk eden. Şunu bilsinler ki Ahmet Sami Ceylan, değil 4. sıra, 24. sıradan bile aday gösterilse son nefesine kadar bu dava için hizmet eder. Biz bu millete sevdalıyız. Biz bu milletin derdiyle dertleniyoruz. Bu millete daha yapacak çok hizmetimiz var. Bu yola gönül verdik, baş koyduk.Çünkü biz dava adamıyız” diye konuştu.
CHP’nin de seçim vaatlerini de eleştiren Ceylan, CHP Klıçdaroğlu’na seçim vaatlerine nasıl yerine getireceği sorulduğunda, hazinede biriken paralarla karşılayacağını dile getirdiğini ifade ederek, SSK’yı batıran Kılıçdaroğlu’nun ülkeyi de batırmaya çalıştığını savundu.
AK Parti'nin bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinden de zaferle çıkacağını dile getiren Ceylan, hedeflerinin Çorum’da yüzde 65 oy almak olduğunu sözlerine ekledi.



BU SEÇİMDENDE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, AK Parti’nin milletle birlikte bu seçimde de yine zafer destanı yazacağını belirterek, “Çorum, her seçimde AK Parti’nin yüzünü ak etmiştir. Türkiye’nin önünü kesmek için çalışan, hileye başvuran insanlar var. Ama onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Bizim büyük hedeflerimiz var, 2023’te Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri yapma hedefimiz var. Teşkilatımızın üstün gayreti ve çalışmasıyla bu hedeflere de ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların Ulukavak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.


Editör: TE Bilisim