Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Porf. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Ticaret Odası'nda gerçekleştirmiş olduğu “Türkiye Cumhuriyeti 64. Hükümet Eylem Planı Performans ve İcraatlar” toplantısına AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanı Nurettin Karaca, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve parti yöneticileri katıldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 64. Hükümetin Eylem Planı'nda yer alan icraat ve reformları açıklayarak, "Seçimden önce verdiğimiz sözleri şimdi bir eylem planıyla harekete geçiyoruz. Seçimden önce bizim sözümüz senettir demiştik, işte bugün o senedi burada imzalıyoruz" diye konuştu.
Davutoğlu, bütün iddiaları çürüten bir sonuçla 1 Kasım seçimlerinin gerçekleştiğini belirterek, "7 Haziran seçim sonuçlarına bakarak Türkiye'nin tökezleyeceğini düşünenler, 1 Kasım'da hak ettiklerini aldılar. 1 Kasım'da milletimiz kaos simsarlarına ders verdi" dedi.
Siyasal meşruiyetin kaynağının halk olduğunu anlatan Davutoğlu, "Dünyanın her yerinde başımız dik, alnımız ak. Bizim siyasetten muradımız insanlık onurunu yüceltmektir. Halkımızın bize verdiği güçle halkımıza hizmetle taçlandıracağız. Daha hür, özgür ve demokratik bir Türkiye idealiyle yürüyeceğiz. Eylem planımızı bu anlayışla sunuyoruz. Size verdiğimiz sözlerini yerine getirmede büyük bir ateş çemberiyle karşı karşıyayız. Ülkemiz yanı başımızdaki bu yangınlardan ister istemez etkileniyor. Ülkemizi bu yangından uzak tutmak için yoğun bir çaba harcarken, bir yandan da sizlere verdiğimiz vaatleri yerine getirme kararlılığındayız. Bir yandan şeytan taşlayacağız, bir yandan da tavaf edeceğiz" ifadesini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİNE KUTLAMA ZİYARETLERİ
Toplantının ardından AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanı Nurettin Karaca, il başkan milletvekillerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Heyet, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığına atanan İstanbul, Ankara, İzmir Koordinatörü Murat Yıldırım ile 3.Bölge Koordinatörü Alev Dedegil'e hayırlı olsun ziyareti yaparak Çorum'la ilgili istişare yaptılar.




Editör: TE Bilisim