Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda seçim çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıda konuyşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim sadece belediye seçimi değim, Gazze’de, Bosna’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’daki Müslümanların seçimidir. Türkiye’nin var olma veya yok olma mücadelesinin seçimidir.

Teşkilat olarak çocuklarımızın geleceği için 7/24 saat çalışıyoruz. Seçimlerde çıtayı hiçbir zaman belirli bir seviyenin altına indirmedik. Bizler, görevimizin bilincindeyiz.

Birlik ve beraberlik içerisinde olmazsanız, birikimli olmanın hiçbir anlam ve önemi yok.

Merkez ilçede sandık çalışmasını tamamladık. İnşallah 31 Mart’ta Saat Kulesi’nde zaferimizi kutlayacağız. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi.

“AK PARTİ İLE BİRLİKTE BUHARA MUAZZAM HİZMETLER ALDI”

Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise AK Parti’nin siyasi partiler kanununa göre kurulmuş herhangi bir parti olmadığını belirterek, “AK Parti, bir dava ve misyon partisidir. AK Parti aynı zamanda belediyecilikle anılan bir partidir. 1994’de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’a Belediye Başkanı olduğu zaman toplanmayan çöpler toplandı, akmayan sular aktı. Güllük gülüstanlık bir İstanbul oldu” dedi.

Çorum’un 17 yıldır AK Parti’ye güçlü bir şekilde destek verdiğini kaydeden Aşgın, “Biz güzel bir seviyeden alıp Çorum’u daha da yukarı taşıyacağız. Çorum’u şahlandıracağız. 2.5 aydır gitmedik sokak, mahalle bırakmadık” ifadelerini kullandı.

Buharaevler’in AK Parti belediyeciliğinde muazzam hizmetler almış bir mahalle olduğuna dikkat çeken Aşgın, “Birçok ilde Buhara’daki gibi bir kültür merkezi yok. Buhara’ya büyük hizmetler yapıldı. Bu hizmetler karşılığında Buharalılar da AK Parti’yi güçlü bir şekilde destekledi. Ancak bu desteği yeterli bulmadığımı ifade etmek isterim. Buhara’ya yüzde 65’lik bir destek yakışmıyor” şeklinde konuştu.

“ÇORUM MARKA ŞEHİR OLACAK”

Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “Bölgesinin yıldızı, büyüyen ve gelişen yeni Çorum’un ayak izlerini şimdiden görüyoruz” dedi. Hizmetlerin artarak devam etmesi için Çorum’dan güçlü bir nefes ve ses verilmesi gerektiğini belirten Kavuncu, “7 yıldır AK Parti’ye büyük destek veren Çorum, üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi” diyerek, bu sayede Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’dan ve ülke genelinden aldığı güçle ümmete ve insanlığa umut olduğunu söyledi.

Son 16 yıldır 13 seçim yapıldığını dile getiren Milletvekili Kavuncu, “31 Mart’tan sonra artım 4.5 yıl seçim olmayacak. Sizler sandıkta görevinizi yapacaksınız bizler de milletvekilleri ve belediye başkanları olarak 2023, 2053 ve 2071 vizyonu için gece-gündüz çalışacağız.

Samsun’u bir tarafa koyduğunuz zaman Çorum, bölgesinin en büyük ili. Sanayisiyle, tarımıyla, insan gücüyle bölgede en büyük il Çorum. Teşkilatlarımız sayesinde Çorum, bölgesinde yıldız olmaya devam edecek. Projelerimiz hazır. Çorum marka şehir olacak” ifadelerini kullandı.

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı da “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bana ‘Çorum kalemiz’ demişti. Buharaevler de bizim kalemiz. Çorum’un ak bayrağını Cumhurbaşkanımıza emanet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim