AK Parti’de İstanbul Avcılar İlçe Başkanlığı için aday belli oldu. 14 Nisan’da yapılacak kongre öncesi aday Çorumlu Belediye Meclis Üyesi Yaşar Karaarslan oldu.

10 gün önce ara verdiği İstanbul ilçeleri kongre adaylarını önceki gün açıklamaya başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Avcılar’ın ilçe başkanı adayı olarak meclis üyesi Yaşar Karaaslan ismini twitter’dan açıkladı.

“Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın @RT_Erdogan’ın onayıyla Yaşar Karaaslan kardeşimiz Avcılar İlçe Başkanlığımızın 6.olağan genel kurulunda İlçe Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir.”

YILDIRIM’DAN ZİYARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayının ardından AK Parti Genel Merkez İstanbul Koordinatörü Çorum eski Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Yaşar Karaarslan’ı ziyaret ederek karardan dolayı kutladılar.

Karaarslan da “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güveniyle Avcılar 6.olağan kongresinde kutlu yürüyüşümüzde aday gösterilmekten büyük onur duydum. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek en büyük hedefim olacaktır. Ülkemize ve Avcılar'ımıza hizmette Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Öte yandan AK Parti Avcılar ilçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı ile İlçe Başkan adayı olarak seçilen Yaşar Karaarslan, İl Başkan Yardımcısı Şevki Şar tarafından teşkilata tanıtıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim