Ak Parti İl Başkanlığı, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi milletvekili aday adaylarını teşkilat üyelerine tanıttı.
Devlet Tiyatrosu Salonu’nda önceki gün düzenlenen aday tanıtım toplantısına, Ak Parti İl Başkanvekili Eyüp Arslan, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Ak Parti milletvekili aday adayları ile teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanvekili Eyüp Arslan, milletvekili adaylık sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, tüm teşkilat üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Arslan, “İşinden, gücünden, çocuğundan, ailesinden feragat ederek, gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Allah’a hamdolsun çok sayıda aday adayımız var. Ak Parti her seçimde oylarını katlayarak artırdı. Bu da başarısının bir göstergesidir” dedi.
Konuşmasında Ak Parti Çorum temayül yoklamasının 28 Şubat Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda yapılacağını belirten Arslan, bu süreçte tüm aday adaylarına başarılar diledi.
Toplantı, Ak Parti Çorum milletvekili aday adaylarının, partililere ve teşkilat üyelerine hitaben 5’er dakikalık konuşmaları ile devam etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim