AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, teşkilatın temel yapı taşlarından ÜniAK üyeleri ile birlikte dostluk ve kardeşlik iftarı düzenlediklerini ifade etti. Yıldırım yaptığı açıklamada; iftar programında okulunun bitmesi vesilesi ile Yunus Rıdvan Öztürk’ün görevini devralan Muhammed Sağlam’ın teşkilatı ile birlik beraberlik içinde çalışma sözü verdiğini kaydetti.
İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ÜniAK Çorum teşkilatı Başkanı Yunus Rıdvan Öztürk’e plaket, üniversiteden mezun olan diğer teşkilat mensuplarına ise teşkilata kattıkları değer ve harcadıkları emek için Çorum’u hatırlatacak teşekkür belgeleri verdi.
Gençler olarak geldikleri yeri unutmayacaklarını söyleyen Ünal Yıldırım, üniversite teşkilatında başladığı siyasette dur durak bilmeden ilerlemeye devam ettiğini dile getirdi. Teşkilat olarak bir arada olunduğu sürece güçlü olduklarını ifade eden Yıldırım, “Kazanmak için AK Gençlik olarak her zaman çalışmalıyız. Üniversite hayatın ve geleceğin başladığı yerdir. Bu gün burada AK Parti teşkilatında olarak sizler büyük adımlardan birisini attınız. Geleceğinizde bende bu dava için ter döktüm çalıştım diyecek bununla hayatınıza yön vereceksiniz. Bu davaya hayatını adayan insanlardan olmanızı Cenab’ı Allah’tan niyaz ediyorum. Şimdi burada görev yapan sizler gün gelecek burada İl Gençlik Kollarımızda gün gelecek memleketlerinizde görev alacaksınız. Bu dava için çaba sarf eden ter döken hiç kimsenin emeği boşa gitmemiştir gitmeyecektir” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim