1 Kasım seçimlerinin hazırlık çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Ceylan, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Ortaköy İlçesi’ni ziyaret etti.
İlk olarak Ortaköy Belediyesi'ni ziyaret eden Ceylan, daha sonra parti binası önünde partililer ve vatandaşlarla istişare toplantısı yaptı.
İstişare toplantısında konuşan AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Uysal, Ahmet Sami Ceylan'ın milletvekili adayı olmasının Ortaköy için büyük bir şans olduğunu belirterek, partinin oy oranını artırmak ve tek başına iktidar olmak için seferber olacaklarını kaydetti.
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ise Ortaköy'ün AK belediyecilik ile tanıştıktan sonra hizmet almaya başladığını belirterek, şimdi de genel yönetimlerde AK yönetimi yeniden işbaşına getirmeleri gerektiğini söyledi. İsbir, Ahmet Sami Ceylan'ın bu toprakların çocuğu olduğunu, kendisinin Ortaköy'e yabancı olmadığını, bu şansı çok iyi değerlendirmek gerektiğini belirterek, Ceylan'a Ortaköy'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

"TÜRKİYE'NİN AK KADROLARI İHTİYACI VAR"
Ortaköylülere seslenen Milletvekili Adayı Ceylan, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca gerek ülkemize, gerekse Çorum’a çok güzel hizmetler getirildiğini belirterek, bu hizmetlerin, yatırımların korunması, devamının gelmesi için AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini belirterek, bu nedenle 1 Kasım seçimlerinin bir milat olduğunu söyledi.
Ceylan, Türkiye'nin sıkıntılı bir süreç yaşadığını, bu dönemde birlik ve beraberlik içinde olunması, halkın kenetlenmesi gerektiğini anlatarak, "Nefislerimizi ayaklar altına alacağız, kırgınlıkları, küskünlükleri, kişisel soranları bir tarafı bırakarak ülkemiz için, davamız için çalışacağız" dedi.
Partililerden davaya sahip çıkmalarını isteyen Ceylan, bu sıkıntılı dönemin ancak AK Parti ile atlatılabileceğini vurguladı.
AK Parti'nin 13 yılda çok büyük işler başardığını, güzel hizmetlerin verildiğini anlatan Ceylan, bunun kesintiye uğramaması gerektiğini bildirdi.
Ceylan, 13 yıllık kazanımların kaybolmaması ve devamının gelmesi için AK Parti’nin yeniden, tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini söyledi.
Tek başına iktidar olan en kötü hükümetin bile en iyi koalisyondan iyi olduğunun altını çizen Ceylan, Türkiye’de ortaklık kültürünün olmadığını, çift başlı hükümetin karar almada ve uygulamada başarılı olamadığını, Türkiye’de geçmiş yıllarda bunun birçok örneğinin görüldüğünü anlattı. Ceylan, "Fransa koalisyon hükümeti kurulmaması için çift turlu seçim yapıyor. Eğer iki parti barajı aşmışsa o iki parti kendi arasında tekrar seçime giriyor, birisi eleniyor, diğeri tek başına iktidar oluyor" diye konuştu.
Ceylan, ülkenin yeniden istikrara kavuşması, yatırımların ve hizmetlerin devam etmesi için AK Parti’nin yeniden, tek başına ve de güçlü bir şekilde iktidar olmasının şart olduğunu savunarak, 1 Kasım seçimlerinin bunun için bir milat olduğunu söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim