AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, her mesleğin kutsal olduğunu ancak sağlıkla uğraşan mesleklerin daha kutsal olduğunu ifade ederek, sağlık çalışanlarının birçok yerde zor şartlar altında görev yaptığını kaydetti.
Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Ceylan, zor bir süreçten geçildiğini ve tüm vatandaşların birlik olması gerektiğini kaydetti. Dün Ankara’da yaşanan olayda canlı bombalardan birinin Balıkesir’deki bir üniversitenin terör örgütü sempatizanı bir öğrencisi olduğunu söyleyen Ahmet Sami Ceylan, bildirilere imza atan hocaların şimdi bu durumu görmesi gerektiğini vurguladı.
Bu ülkede insanların vergileri ile maaş alıp ihanet eden insanlar bulunduğunu dile getiren Ceylan, üniversite öğrencilerinin; milliyetçi ve devletçi olarak yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Terörün ülkenin hiçbir yerinde %100 önlenemeyeceğini söyleyen Ahmet Sami Ceylan, “Ancak %100 önlemek için çaba harcıyoruz. Bu olayda da şehidimiz var. CHP’den Ankara İlçe başkanlığı yapan bir kardeşimiz. Terörün ırkı. Milliyeti yok. Onlarca insanımızın ocağına ateş düştü. Çorum tüm renkleriyle güzel. Önce Çorum’da birliği sağlayacağız. Halkın iradesini kabul edeceğiz ve birbirimize karşı hoşgörülü olacağız” dedi.
Doğu’da bazı ilçelerde nasıl terörün dibi kazındıysa başka yerlerde de terörün dibinin kazınacağını vurgulayan Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Türkiye de 1 tane terörist kalsa bile mücadelemiz devam edecek” dedi.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim