Ak Parti Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, önceki gün gazetemizi ziyareti sırasında, Ankara’daki kanlı terör eylemine de değinerek, “Terörün rengi, ırkı, dili, dini olmaz. Kimden gelirse gelsin her türlü terör eylemi insanlık dışıdır. Ankara’daki bomba, ülkemizin barışını, huzurunu ve güvenini bozmak isteyenler tarafından patlatılmıştır. Kardeşliğimiz dinamitlenmek istenmiştir” dedi.
Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyenlerin asla başarılı olamayacaklarını ifade eden Ceylan, “Şimdi, her zamankinden daha fazla dostluk, kardeşlik ve hoşgörü zamanıdır. Şimdi her zamankinden daha fazla kenetlenmek zorundayız. Teröre karşı millet olarak birlikte karşı durma sorumluluğunu taşıyoruz. Milleti acıya gark eden bu kanlı eylemden siyaseten nemalanmaya kalkışanları milletimize havale ediyoruz. Kan üzerinden siyaset yapanları kınıyoruz” diye konuştu.
Kanlı terör eyleminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusa ise sabır ve başsağlığı, yaralılara ise şifa dileyen Ahmet Sami Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“1 Kasım’da milli iradenin tam olarak tecelli etmesini istiyoruz. Sandıktan çıkacak sonuca saygılı olacağız, baş tacı edeceğiz.
Halkımız ortaya çıkan fotoğrafı görüyor. Buna göre tercihini yapacaktır. Tek başımıza iktidar olmak için mücadele ediyoruz.
Teröre karşı ise, tek bir silahlı terörist kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecek.”
Editör: TE Bilisim