Yazılı bir açıklama yapan PANKOBİRLİK eski Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan 7 Şubat 2015 tarihinde Afra Düğün Salonu’ndaki Ziraat Odası seçiminde aday olduğunu açıkladı.
4 yılda bir yenilenen Ziraat Odaları organ seçimlerinin delege bazında olanlarının yapıldığını ifade eden Pehlivan, “Bu yıl ki seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığına geçmiş tecrübelerim ve çiftçilerimize verdiğim hizmetlerin devamı için adayım” diye konuştu.
1954 yılı Merkez Kadıkırı Köyü doğdu. 1974 yılında Çorum Ticaret lisesinden mezun oldu. Bir süre çiftçilik ve ticaretle uğraşan Pehlivan, 1994 yılında Kadıkırı Köyü muhtarlığına seçildi. 15 yıl muhtarlık görevini sürdüren Pehlivan aynı dönemde Çorum İli Merkez Köyleri Muhtarlar Derneği başkanlığı yaptı. Ahmet Pehlivan, muhtarların her türlü ortamda seslerini duyurmaya çalıştı.
2008 ve 2013 yılları arasında İl Genel Meclisi üyeliği ve grup başkanlığı yaptı. Bunun yanında Çorum PANKOBİRLİK Başkanlığı ve Yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Halen Pankobirlik Yönetim kurulu üyesidir.
Pehlivan, “Ziraat Odasında da çok değerli arkadaşlarından oluşan Meclis ve Yönetim Kurulu ile birlikte çok değerli hizmetler vereceğimize inanıyorum. Seçimlerimizin gerek çiftçilerimize gerekse ülkemize hayırlı olması dileği ile kamu oyuna saygılar sunarım” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim