AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, beraberinde Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte Ankara’da bir dizi programa katıldı. 
İlk olarak Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Aşgın ve Ahlatcı ayrıca bakanlar ve genel merkez yöneticileriyle de biraraya gelme imkanı buldu.
Her fırsatta zamanını Çorum halkının sorunlarını makamında dinleyerek geçiren İl Başkanı Ahlatcı’nın sabah saatlerinde kahvaltı masalarında başlayan yoğun mesaileri Ankara’da gece yarılarına kadar hız kesmeden sürüyor.
Sık sık günlerini vatandaşların içinde geçirmeye çalışan Yusuf Ahlatcı, esnaf ziyaretleri yaparak hem esnafın, hem hemşerilerinin dertleriyle de dertleşiyor.
Genel Merkez programlarını da aksatmayan Yusuf Ahlatcı, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 3 Kademe İl Başkanları Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Eğitim Kampı’na da katıldı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı Ankara mesaisinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz’ü Çorum’a davet ederek Çorumluların selamını iletti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile biraraya gelen Yusuf Ahlatcı kendisine ilimizin güzel çehresine katkı sunacak projeleri sunarak gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 
Ahlatcı, ayrıca programlarda AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ile de biraraya gelerek sohbet etme imkanı buldu.
(Volkan SINAYUÇ)
 

Editör: TE Bilisim