Türkiye'nin en ileri teknolojiye sahip altın rafinerisi, iç piyasada yüzde 40'lara varan pazar payı, külçe altında 1.5 milyar doları, işlenmiş altında 540 milyon doları aşan ihracatıyla Türkiye’nin bu sektörde en büyüğü haline gelen Ahlatcı Holding, önceki gün İstanbul’da başlayan ve yarın sona erecek olan İstanbul Jewelery Show'da yine tek kelimeyle göz kamaştırıyor.

CNR Expo Fuar Merkezi’nde açılan ve mücevher sektörünün ülkemizdeki en büyük fuarı olma özelliği taşıyan İstanbul Jewelery Show Takı Fuarı’nda Ahlatcı Holding bünyesindeki Ahlatcı Kuyumculuk'un görkemli standı, birbirinden güzel mankenlerle de ilgi odağı oluyor.

Fuarda profesyonel mankenler, Ahlatcı Kuyumculuk’un ürettiği birbirinden kıymetli takıları kollarında, boyunlarında ya da kulaklarında taşıyarak fuar ziyaretçilerine teşhir ediyorlar.

Ahlatcı standında ayrıca yurt içi ile dışından gelen sarraf ve kuyumcularla satış bağlantıları da yapılıyor. Kendi tasarımı ürünlerle fuardaki yerini alan Ahlatcı Kuyumculuk, mücevherat sektöründe dünya devleriyle yarışıyor. Ahlatcı fuardaki yeni modelleriyle başta kuyumcular olmak üzere yurtdışına bilezik ve alyans tedarik eden firma sahipleri tarafından da büyük ilgi görüyor.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim