Dün gerçekleşen 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Ahlatcı Kuyumculuk tarafından miniklere yönelik değişik aktiviteler sunuldu.
Şenlikte yer alan çocuklar bir yandan sevimli palyaçolarla oyunlar oynayıp eğlenirken öte yandan animasyon ekibinin sunduğu yüz boyama etkinliğine katıldılar. Etkinlik süresince çocuklar, dev kuklalar ve çizgi film kahramanlarıyla “23 Nisan Hâtıra Fotoğrafı” çektirme fırsatı da yakaladır.
Eğridere Çarşısı’nda bulunan Ahlatcı Kuyumculuk’a ayrıca bayram coşkusunu daha iyi yansıtması amacıyla gün boyu dev bir Türk Bayrağı asıldı.
Ahlatcı Kuyumculuk Halkla İlişkiler Müdürü Elif Aslan, 23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram olduğunu anımsatarak, “Türk çocukları da bunun değerini bilerek yüce Atatürk’e şükran borçlarını daima yüreklerinde taşımaktadırlar. Ahlatcı Kuyumculuk olarak biz de çocuklarımızın bu özel gününe katkıda bulunmak ve onların coşkusunu paylaşmak istedik. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. yıldönümü, yüce milletimize kutlu olsun. Ayrıca mübarek Regaip Kandili’nin de Çorumumuz’a, ülkemize ve tüm İslâm âlemine barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.” diye konuştu.




(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim