Çorumlulara açıldığı ilk günden beri yaptığı etkinlik ve kampanyalarla her anlamda katkı sağlayan, dünya markalarını bir araya getiren AHL Park, her geçen yeni gün yeni bir başarıya imza atmaya devam ediyor.

Çorum’un ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi AHL Park yıl boyunca düzenlediği özel etkinliklerle iş dünyasının en prestijli uluslararası ödül organizasyonlarından 14.Stevie Awards platformunda “Açılış etkinlikleri” ile Yılın Marka Deneyimi kategorisinde birçok ülkenden pek çok katılımcıyı geride bırakarak Bronz madalya ödülüne layık görüldü.

İş dünyasının önde gelen saygın ödülleri arasında yer alan ve tüm dünya çapında bireysel ya da kurumsal düzeyde, kamu ya da özel sektörden, kâr amacı güden ya da gütmeyen katılımcıların başvurusuna açık bir ödül programı olan Stevie Awards’ın ödülü ile AHL Park başarısı da bir kez daha tescillenmiş oldu.

Ahlatcı Group tarafından 290 milyon liralık yatırımla Çorum’da hayata geçirilen, yönetim ve kiralaması JLL Türkiye’nin üstlendiği AHL Park AVM, 19 Kasım 2016’ da görkemli bir törenle açılmıştı. Çorum’a yeni bir heyecan katan ve açılışı ile birlikte büyük yankı yapan AHL Park, görkemli ışık gösterileri, konserleri ve yurt dışından getirilen kortejleri ile Çorumlulara unutulmaz anlar yaşatmıştı.

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim