Açıldığı ilk günden itibaren Çorumluların gözde alışveriş merkezi haline gelen AHL Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi çocuklara yönelik etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

AHL Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz haftasonu da yine birbirinden eğlenceli atölyelere evsahipliği yaptı.

AHL Park AVM içerisinde Bahçeşehir Koleji tarafından kurulan stantta yüz boyama, balon dağıtımı gibi etkinlikler düzenlenirken, bir yandan da eğitmenler tarafından AVM’ye gelen öğrencilere robotik kodlama alanında bilgi verilerek oyunlar oynatıldı.

AHL Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne gelen çocuklar haftasonu 15.00-18.00 saatleri arasında arasında çocuk atölyesi ile keyifli vakit geçirdiler.

Tabaktan tasarım atölyesi, Taç yapım atölyesi, şekilgeçler ile tasarım, Fun slime partisi ve sihirli kum partisinin gerçekleştirildiği etkinlikler büyük ilgi gördü.

AHL Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Ağustos ayı boyunca her hafta sonu kına atölyesi düzenleneceği de vurgulandı. Bayanlar ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği atölye çalışmalarında ziyaretçilerin ücretsiz olarak kına motiflerini yaptırabilecekleri, 15.30-19.00 saatleri arasında yapılan etkinliğe tüm ziyaretçilerin davetli olduğu açıklandı.(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim