Erdoğan ve Yıldırım’ın 3 ayda 750 milyon lira örtülü ödenek kullandığını kaydeden İnce, “Yazıktır günahtır. Benim Cumhurbaşkanlığımda bu 3’de 1’in altına düşecek. Saraya 2 milyar dolar harcadılar. 2 milyar dolarla 100 bin ev olur. O sarayın parasıyla bir Çorum yapılır.

Kazanınca sarayda oturmayacağız. Sarayı yüksek puan almış üniversite öğrencilerine vereceğim. Devletin işleri için Çankaya Köşkü’nü kullanacağım. Ben evime doyamadım, evimde oturacağım” dedi.

Filistin’de Müslüman kardeşlerimizin Amerika ve İsrail işbirliğiyle vahşice öldürüldüğünü belirten İnce, “24 Haziran’da seçildiğim zaman 3 ay içinde yargı düzenini değiştireceğiz, adil bir yargı düzeni kuracağız ve Amerika’ya diyeceğiz ki FETÖ’yü bize iade et. İade etmezsen 24 Aralık Noel günü İncirlik’teki askerlerini Noel için Washington’a göndeririz diyeceğiz. Bizim dünyayla kavga etme niyetimiz yok. Amerika müttefikimiz ama PKK’ya destek verirse gereğini yaparız. Almanya’yla kavga etmek istiyoruz. Suriye’nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Bizim dünyada saygın bir ülke olmak gibi derdimiz var.

Ey Amerika diye posta koyuyor sonra 11 milyar dolarlık uçak alıyor. Ey Rusya diye posta koyuyor S 400’ü Rusya’dan alıyoruz. Ey Hollanda diyor, Petrol Ofisini Hollanda’ya satıyoruz. Yeni sistemde devlet yönetimi ulusal güvenlik çıkarlarımızla ekonomik çıkarımızı yan yana koyarak yöneteceğiz” dedi. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim